Skapa ett gratis konto nu!

Succé! Vi behöver bara några få detaljer till för att slutföra din registrering:

1 2 3 4

Jag är en

Jag söker

Nästa

Kvinnorna på Rikadamer.com är rika... snuskigt rika. De har blivit rika av till exempel; Karriär, skilsmässa, rika föräldrar, arv eller för att de är födda i ädel titel.

Varje dag lever de ofta (olyckliga) i högre kretsar. Dessa kvinnor letar efter en vanlig, simpel man. En vanlig jordnära svensk man. En bussförare, städare, säljare, en arbetslös eller pensionerad man. Det spelar ingen roll vad du är, så länge du ger kvinnor nöje och uppmärksamhet.

Är du mannen som de äntligen kan njuta av sitt lyxliv med utan att ådra sig några skyldigheter. Sexkontakt och nöje? Det är vad de letar efter här!

KUNSKAP OM RIKA KVINNOR...

KARRIÄRKVINNA: Dessa karriärkvinnor gjorde det i affärer. De flesta av dem inrättade ett framgångsrikt företag. De gjorde inte tid för barn i sina liv. Därför har drömmen om att skaffa barn kommit i andrahand efter en framgångsrik karriär.

I det dagliga livet är de väldigt upptagna, men när de har lite tid, njuter de ännu mer. De flesta söker efter sexuell kontakt och nöje utan några förpliktelser, och de har inget emot att betala för det.

RIK ÄNKA: Hennes rika make gick bort. Nu är hon rik eftersom hon ärvde hans egendom. Änkan är fortfarande ledsen och vill inte ha något mer förhållande, men hon är fortfarande intresserad av sexuell kontakt och har sina behov. Ett bra samtal och ett glas vin gör henne glad. Hon vill ha uppmärksamhet från en man!

Hon gillar att dela med sig av sitt lyxliv och tycker om att prata om det. Dyra resor, middagar, bilar och lyxkryssningar. En änka är ofta mycket genarös.

Eftersom de flesta änkor varit gifta mestadelen av sina liv, är de väldigt intresserade av sex med en främling.

SKILD: Efter många års försummelse av sin rika och upptagna make fick hon mycket pengar. Nu är det dags för sexuell kontakt och nöje, men inga seriösa relationer. Ge henne glädje och få henne att skratta, utan att ge intrycket av en något seriöst.

ARVTAGERSKOR: Hennes föräldrar har avlidit, nu har hon ärvt alla tillgångar. Naturligtvis är hon ledsen över förlusten av sina föräldrar, men nu är de inte längre under kontroll av dem. Tiden för att slutligen gå och göra de saker som de drömt om har kommit. Att Sexcontact och roligt, som är där hennes liv kretsar nu runt!

FAMILJEPENGAR: Hennes familj gjorde en förmögenhet. Arvet har gått i arv sedan århundraden och det är nästan omöjligt att lyckas spendare allt. När hon fyllde 18 så fick hon en betydande summa pengar, vilket är mycket mer hon någonsin kan spendera. Shopping gör henne inte speciellt glad, men det gör bra humor och mycket uppmärksamhet.

ADEL: Sedan födsel ärvde de en aristokratisk titel. Detta är anledningen till att de blev rika, mycket rika. Familjen har höga positioner, fastigheter, eller deras blodlinje är från en aristokratisk blodlinje. Kvinnorna av aristokratiskt blod letar efter sexuell kontakt, nöje och spänning. Detta är ofta svårt att hitta inom en aristokratisk familj. För det mesta söker de lite distans från alla regler och ting. Vad de vill ha är en vanlig och simpel kåt svensk man!

medlemmar hittades i närheten av ålder mellan och år gammal